Hidup tak hidup sangat .





Mengada nya gambar . Azura atau Zira yang snap . Antara diorang laa .
Gambar bukan lakonan semata mata . Bukan lakonan .
Hmm mungkin sebabtu kot dorang panggil aku Datin .
Zzzzzzzzzz .


Lepas naik cuti nie , rasa macam berkobar kobar nak belajar . 
itupun sebab exam nak dekat .
kalau tak , memang idok lerrrr nak setadi ye dak ? 
bak kata orang sekarang , jimba jimba lah dulu *chicken dance*
Tapi sejak jadi senior semester dua nie , *hahahah senior tau !
rasa macam malas dah nak jimba jimba .
sikit sikit tu adelah .
mampus kalau takjimba langsung , natang apa takcampur orang kau nie ? lol


sekarang ni saja je aku tampal segala tarikh tarikh indah dekat dinding .
tarikh indah menjelang peperiksaan .
dengan harapan , ada lah semangat aku nak belajar . ada ;lah sikit . daripada sem lepas takda langsung :(
so , tengok jelah nanti macamana keputusannya .
effort dah ada , tinggal tawakal .
bak kata Madam Nury , jangan kau lompat terus ke tawakal . effort nya takda *cekak pinggang*
Well , Madam Nury memang akan cekak pinggang kalau bercakap . sayang madam :)


Dan kepada semua yang sama sama berhempas pulas untuk peperiksaan , 
belajar leklok . jangan belajar sampai gila .
Okbai !